SNS Bank geeft wandelaars Avondvierdaagse steuntje in de rug

17 juni 2009 07:00

STEDENWIJK - Na veel veranderingen wil de SNS Bank Almere opnieuw kennis maken met Almere met de opening van een nieuwe winkel. En om dat te vieren, organiseert de bank komend jaar diverse acties. Zo was de bank vorige week sponsor van alle 137 deelnemers van de avondvierdaagse van de katholieke basisschool de Panta Rhei in Waterwijk.


De kinderen werden elke avond van de Avondvierdaagse door het personeel van de SNS in de watten gelegd. De eerste dag kregen de kinderen appels, daarna kregen de kinderen voorafgaand aan de loop een bellenblaas uitgereikt, zodat ze tijdens het lopen iets te doen hadden.
Vervolgens kreeg iedereen die de Avondvierdaagse uitliep een felicitatievaantje namens de SNS en deed iedereen mee met een ballonnenwedstrijd. Het kind waarvan de met helium gevulde ballon het verste komt, krijgt een grote zilveren spaarvarken en een cadeaubon voor een speelgoedwinkel.
De rest van activiteiten werd verzorgd door de andere sponsors en de school zelf. Alles bij elkaar een extra feestelijke Avondvierdaagse. Een medewerker van SNS Bank: "We hopen dat de kinderen het gezellig hadden. Wij als medewerkers wel, en zijn trots dat we erbij mochten zijn!"