Sopranen, mezzo's en alten 1 van harte welkomPopkoor BinnensteBuiten zoekt versterking

31 maart 2010 07:00

REGENBOOGBUURT - Popkoor BinnensteBuiten, onder muzikale leiding van de bekende dirigent, arrangeur en componist Jetse Bremer, is op zoek naar versterking voor de volgende stemgroepen: sopranen, mezzo-sopranen en alten 1.


Monique Vork nodigt samen met initiatiefneemster en artistiek leider Jetse Bremer geïnteresseerden van harte uit om binnenkort een woensdagavond te komen kijken en luisteren vanaf 20.00 uur in Almere Buiten in de basisschool Het Spectrum aan de Regenboogweg 45. "Je kan meedoen met inzingen. Daarna kan je de rest van de avond kijken en luisteren naar ons nieuwe repertoire", zegt Vork: " Dan ervaar je ook meteen hoe wij werken aan het instuderen en het op peil houden van de nummers die wij als koor zingen." Bremer voegt eraan toe: "En als je aan het eind van de avond denkt: 'Leuk! Ik wil het popkoor komen versterken', dan kun je direct een individuele stemtest doen." Deze stemtest is nodig omdat het Popkoor BinnensteBuiten met elkaar mooie muziek wil maken. Bremer besluit: "Dit heeft ons tot nu toe bijvoorbeeld een plaats in de halve finale van het Nederlands Koor Festival opgeleverd."
Aanmelden voor de kennismakingavond kan bij Monique Vork: 06-55792325 of via de mail naar info@popkoorbinnenstebuiten.nl. Op www.popkoorbinnenstebuiten.nl kan iedere geïnteresseerde een indruk van het repertoire en een aantal filmopnames zien via YouTube.