Soul Essentials biedt totaalconcept voor lichaam en geest

10 mei 2010 07:32

MOLENBUURT - Soul Essentials, een gerenommeerd centrum voor yoga, persoonlijke ontwikkeling, gewichtsbeheersing, lichaamsgerichte therapieën, alternatieve geneeswijzen, en schoonheid- & speciale verwendagen breidt uit met onder andere een kunstgalerie.


“Voor onze klanten een groot voordeel dat meerdere disciplines zijn samengebracht op één locatie. Zelfstandige therapeuten en ondernemers leveren samen een totaalpakket voor de verzorging van lichaam en geest”, vertelt eigenaresse Carol Sadée enthousiast. Een grote aanwinst is CHAUTARA art galerie & ruimte voor levensKUNST met moderne kunst uit Nepal. Zo zijn er schitterende kunstwerken van jonge schilders uit de Himalaya te zien en biedt CHAUTARA maandelijkse stiltebijeenkomsten, lifecoaching volgens Barbara Sher, SuccessTeams, yoga- en coaching workshops.

Aanbod
Soul Essentials heeft trainingzalen, praktijken voor coaching en natuurgeneeskunde, een schoonheidssalon en een wellness-gedeelte met sauna en spa. Ook NLP-coaching, familieopstellingen, mantra bijeenkomsten en diverse groepslessen zoals yoga, (dynamische) meditatie, dance en pilates maken deel uit van het aanbod.
Het beproefde Sanaslank eiwitdieet is verkrijgbaar via de inpandige winkel bij Soul Essentials. Verder zijn er maandelijks ZINvol eten Events. Op 25 juni met lifestyle consulent Coco de Meyere.
Nieuw
Een aanvulling op het reeds uitgebreide aanbod vormen de Daraluza docenten opleiding & zwangerschapsyoga, de geactiveerde zuurstoftherapie en bioresonatie van Optimum Sunens en de orthomoleculaire gewichtsbeheersing, voeding en suppletie door het Charmel Body Balance Center.
Carol Sadée gelooft in de eenheid tussen lichaam en geest. Zij is blij met het grote aanbod bij Soul Essentials. Velen zullen hier vinden waarnaar zij langer op zoek zijn.
“Klanten voelen zich bij Soul Essentials op hun gemak doordat zij een warme, huiselijke sfeer ervaren. De kernelementen deskundigheid, vernieuwing, klantgerichtheid worden gedragen door een ieder die zich aan dit centrum verbonden heeft. Kijk eens op de site voor alle mogelijkheden en naar de advertentie in deze krant met aanvullende informatie en speciale aanbiedingen.
Soul Essentials
Brandersmolenstraat 23 / 24
1333 BX Almere Buiten
06-46343922
www.soul-essentials.nl