Speciale aandacht voor kinderen

29 april 2010 10:38

FILMWIJK - De Schoor organiseert op vrijdag 30 april voor de vijfde keer Koninginnedag4kids in het Lumièrepark in Filmwijk. Iedereen is tussen 09.00 en 15.00 uur van harte welkom op de speciale kindervrijmarkt.


Kinderen tot 16 jaar mogen vanaf 08.00 uur een plekje op de vrijmarkt innemen. Auto's zijn niet toegestaan. Gebruik daarvoor een trekkar of kruiwagen.
Behalve de kindervrijmarkt, staat er een podiumwagen en kunnen kinderen meedoen met het Bob de Bouwerspel, de grote Ja/Nee-quiz en het hoger/lagerspel en zijn er leuke prijsjes te winnen. Om 10.45 en om 11.50 uur treedt goochelaar, mentalist en buikspreker Aarnoud Agricola op. Daarna verzorgt zanger Glenn de een optreden, afgewisseld met verschillende dansgroepen.
Vanaf 11.00 uur rijdt er een gratis treintje in het park, wordt er een panna voetbaltoernooitje georganiseerd, kunnen kinderen sumo-worstelen, staan er verschillende reusachtige springluchtkussens van De Droomspeelbus en is er een kindercarrousel. Verder kunnen de kinderen gratis deelnemen aan verschillende kleine activiteiten, waaronder buttons maken, schminken en blikgooien.
Neem voor meer informatie contact op met Dennis Hogenberg, 036-5278500 of kijk op www.deschoor.nl.