Speciale actie voor de heren op 22 oktoberOnvervalste Hitchcock in Filmsalon

16 oktober 2008 07:47

ALMERE - Wegens groot succes wordt de Filmsalon in Cinescope verlengd met de maanden oktober, november en december. Elke woensdagmorgen vanaf 10.00 uur draait er een bijzondere, mooie of oude film waarbij organisator Menno Gaijkema in een inleiding een toelichting geeft op de film die gedraaid wordt.


Gaijkema: "De bezoekers zijn heel enthousiast en genieten volop. Het zijn echter vrijwel allemaal dames. Omdat we ook heren in de Filmsalon willen, hebben we een kennismakingsactie opgezet: de dames die woensdagmorgen 22 oktober een heer meenemen, betalen voor twee plaatsen slechts 7,50 euro. Komen ze met twee heren, dan betalen ze slechts 10 euro voor drie plaatsen."
Die dag wordt de film 'North by North West' gedraaid, een onvervalste Hitchcock. "En de gratis koffie en koek bij aanvang van de film blijft uiteraard ook tijdens deze kennismakingsactie van kracht", aldus Gaijkema.
In oktober start de Filmsalon om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur), vanaf 1 november wordt een half uur later gestart. De inloop is dan om 10.00 uur, de film start om 10.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.cinescope.nl of bel 036-5306147.