Speciale Almere DEZE WEEK lezersactieWintershoppen in Maastrichtdrie dagen Maastricht

17 mei 2011 09:34

ALMERE - Speciaal voor de lezers van Almere DEZE WEEK schotelt het Novotel haar gasten een arrangement 'Wintershoppen in Maastricht' voor tegen de speciale arrangementsprijs van € 99,50 per volwassene. Vermeld bij reserveren dat het gaat om een aanbieding gaat uit Almere Deze Week.
Dit arrangement bestaat uit twee keer overnachting in een luxe 'Novation' hotelkamer met airco, twee keer uitgebreid genieten van het ontbijtbuffet, een glaasje glühwein met gevulde koek bij aankomst, Limburgpas met kortingsbonnen, gratis entree bij Holland Casino Valkenburg eneen kortingsvoucher voor Maasmechelen Outlet Shopping. (Exclusief toeristenbelasting à € 2,23 p.p.p.n.).


Kinderen gratis
Bij Novotel Maastricht slapen kinderen tot 16 jaar gratis op de kamer van hun ouders en genieten gratis van het luxe ontbijtbuffet. Ook ontvangen zij een kinderverrassing bij aankomst. (Maximaal twee kinderen per kamer). Viersterren Novotel Maastricht ligt aan de rand van het historische centrum en is eenvoudig te bereiken vanaf de A2. De gratis shuttle-service brengt u naar het centrum of het station. Uw auto parkeert u gratis. Het Novotel arrangement is geldig t/m 22 februari 2008. (op basis van beschikbaarheid). De prijs van dit arrangement bedraagt € 99,50 op bais van een twee-persoonskamer. Verlenging van het arrangement is mogelijk tegen zeer aantrekkelijk tarief. Indien u direct bij reservering, een tafel boekt in ons restaurant bieden wij u ons 3-gangen diner aan voor € 21,50 p.p. i.p.v. € 27,50 p.p. (niet in combinatie met andere acties).
Dubbel voordeel!

Bij alle aankomsten van zondag tot en met woensdag gedurende de gehele periode geniet u van een extra korting van € 7,50 p.p. op het totale arrangement.
Winterland Maastricht

Winterland Maastricht is geopend tot en met zaterdag 6 januari 2008. Deze kerstmarkt is een hele belevenis met onder andere een 60 meter hoog reuzenrad en de grootste mobiele schaatsbaan van de Benelux (1000 vierkante meter).
Reserveringen:
Novotel Maastricht
Sibemaweg 10
043-3611811
H0991@accor.com