Speciale 'Moederdag Moederfietsaanbiedingen' bij De Waal Fietsen

06 mei 2009 07:00

STRIPHELDENBUURT - De ene fiets is de andere niet. Bij De Waal Fietsen wordt samen met de klant de geschikte fiets uitgezocht. Hierbij wordt gekeken naar de juiste maat en het juiste model.


De meeste fietsen zijn binnen een dag uit voorraad leverbaar. Kies met je fiets je eigen stijl, je eigen kleur en aankleding: laat zien wie je bent! Bij De Waal Fietsen is er keus uit de collecties van onder andere Batavus, Union, Montego, BSP en Cortina. De meeste modellen zijn in meerdere kleuren en maten verkrijgbaar. Zo is er al een fantastische 'Moederdag Moederfietsaanbieding' van Union voor 399 euro met drie versnellingen. Of verras moeder met de nog luxere Batavus Mambo ook met lage instap, zeven versnellingen en een naafdynamo. Deze is tot en met Moederdag te bestellen voor slechts 799 euro. Een fietszitje, windscherm, dubbele achtertassen of een buggy-mee erbij? De nieuwe fiets wordt vakkundig gratis rijklaar gemaakt, met alle accessoires afgemonteerd.

Wat is een moederfiets?

Een moederfiets is een fiets die past bij de hoge eisen die een moeder aan haar fiets stelt. Veiligheid staat voorop als je met je kleintje(s) op pad gaat. Een fiets die speciaal gemaakt is om kinderen te vervoeren heeft een extra sterk frame, extra stevige bagagedrager (vaak verlengd), dikke spaken en een stevige tweebeenstandaard. Het stuur wordt met een stuurbegrenzer in bedwang gehouden en blijft keurig vooruit staan, wat erg handig is als je je kind op de fiets wilt zetten. Bij alle fietsen is gedacht aan de ruimere afstand tussen stuur en zadel, zodat er ruim plaats is voor kinderzitje en moeder.
Voor de kinderen zijn er de merken Loekie, Alpina, Batavus, Next Generarion en Kawasaki. Voor elke portemonnee, voor jong en oud is er wel een fiets te vinden bij De Waal Fietsen.
Kijk voor meer informatie op www.dewaalfietsen.nl. De Waal Fietsen is van dinsdag tot en met zaterdag geopend.
De Waal Fietsen Almere

Van Raemdonckstraat 26
1336 AK Almere
036-5214666
info@dewaalfietsen.nl