Speciale rookruimte gemaaktAchtertuinfeestje 'My Backyard' in Club Wauw

03 december 2008 08:00

ALMERE - Club Wauw aan de Koopmanstraat in Almere is vrijdag 12 december het toneel van 'My Backyard', een feest van Charizzma en Club Wauw. DJ Jose, die al heel wat jaartjes woonachtig is in Almere, zal dit achtertuinfeestje samen met een aantal bekende DJ's tot een geslaagde avond maken.


JeffreyT zal de aftrap voor zijn rekening nemen, en voor het vervolg voor deze avond heeft DJ Jose zijn collega's Santito en Randy Katana uitgenodigd. Laatstgenoemde artiesten staan vandaag de dag op alle bekende feesten en weten daar de zaal niet alleen vol te krijgen, maar ook nog eens volledig op z'n kop te zetten. Verwacht dan ook een uitzinnige menigte die tot in de late uurtjes doorfeesten. De avond start om 23.00 uur en zal pas rond de klok van 05.00 uur zijn einde bereiken.
Speciaal voor de rokers is er een speciale lounge en rookruimte gerealiseerd. Een unicum in het rookvrije beleid. Entreetickets kosten 10 euro, maar speciaal voor de gasten die met z'n tweeën komen geldt de actie: twee tickets voor slechts 15 euro. Voor info en tickets surf je naar www.charizzma.nl en www.wauwalmere.nl. Voor meer info: Remko Veenstra 0655978180