Specialist in woningpresentatie 'Indrukmaker' verademing voor woningverkopers"Mooie presentatie ver

07 april 2010 07:00

VERZETSWIJK - Met de huidige huizenmarkt is het voor een verkopende partij lastig om tussen al het woningaanbod nog uit te blinken. "Er staan zoveel huizen te koop", zegt Marcel Broersen, eigenaar van Indrukmaker. "En toch wil je dat je woning snel verkocht wordt. Met de juiste presentatie gebeurt dat ook."


Broersen: "Als verkoopstylist bezoek ik gratis de woning en maak ik een gratis rapport van hoe je je huis het beste kan presenteren." Daarna stuurt Broersen een offerte met alle mogelijkheden om de woning nog beter te presenteren.
Veel tevreden klanten van Broersen waren heel verbaasd dat hun woning na inzet van Indrukmaker zo snel verkocht was. "Een klant had zijn woning al een jaar in de verkoop staan. Nadat ik deze gestyled had, was het binnen drie weken verkocht! Dat hadden ze niet durven dromen."
Door Indrukmaker in te schakelen voorkomt de verkopende partij tevens een drastische daling in de vraagprijs. "Zie verkoopstyling daarom altijd als een investering. Met een mooie, harmonieuze presentatie ziet het er voor de potentiële kopers veel aantrekkelijker uit." De vraagprijs hoeft daarom niet met 10.000 euro te dalen, volgens de eigenaar van Indrukmaker.


Onuitwisbare eerste indruk

"Bovendien wil je een goede eerste indruk maken. Deze is onuitwisbaar en geeft nog altijd de doorslag." Hij besluit lachend: "Door met Indrukmaker in zee te gaan, versnel je het verkoopproces. Iedereen wil een mooie harmonieus en met zorg ingerichte woning graag bezichtigen. En daarna wellicht kopen."
Mochten er woningeigenaren gebruik willen maken van Indrukmaker, en ze vermelden de naam Almere DEZE WEEK, krijgen zij als actie 25 euro korting.
Indrukmaker
Verzetslaan 14
1318 BV Almere
036-8485598
06-10326335
info@indrukmaker.nl