Spectaculair heropeningsfeest Schoenenreus Almere

29 april 2009 07:00

STAD CENTRUM - Bij de Schoenenreus Almere is woensdag 29 april een spectaculair heropeningsfeest . Het filiaal in Almere verhuist namelijk weer terug naar de geheel vernieuwde bovenverdieping van de Korte Promenade.


Dat wil het bedrijf met iedereen vieren. Daarom ontvangt iedere klant maar liefst twintig procent korting op de gehele collectie van woensdag 29 april tot en met zaterdag 2 mei 2009. Ook op Koninginnedag is het vernieuwde filiaal geopend.
Naast de korting valt er nog meer te beleven, zo is er op woensdagmiddag 29 april een ballonclown voor de allerkleinsten en ontvangt iedere klant op zaterdagmiddag 2 mei gratis een zakje popcorn uit de popcornkraam.
Schoenenreus verkoopt een uitgebreide collectie dames-, heren-, kinder- en sportschoenen en pantoffels voor het hele gezin. Daarnaast is er een collectie kleding en accessoires waaronder dames- en sporttassen, riemen en sokken. En dat alles voor de laagste prijs en natuurlijk uitstekende kwaliteit.
Kortom, de moeite waard om de winkel een bezoekje te brengen. Het Schoenenreus-team heet iedereen van harte welkom. www.schoenenreus.nl.