Spectaculair kerstcircus in Almere Buiten

17 december 2008 08:00

ALMERE - Circus Solero presenteert van 19 december tot en met 4 januari 2009 met trots een kerstcircusshow met geweldige artiesten uit binnen en buitenland. Op de parkeerplaats aan de Rio de Janeirostraat in Almere Buiten krijgen de olifanten van circus Solero op woensdag 17 december om 15.00 uur een olifantenbuffet en worden er kortingsbonnen uitgedeeld aan bezoekers.


Het kerstcircus wordt gepresenteerd door spreekstalmeester Metin Rengiz die ook dit jaar weer prachtige nummers gaat zingen in de piste.
Verder zijn er prachtige Friese opgetuigde paarden in vrijheidsdressuur, pony's, kamelen, lama's en als klap op de vuurpijl een geweldige show met de drie grootste olifanten van Europa. Natuurlijk ook acrobaten, jongleurs, trapezewerkers, geweldige clowns en hoela hoep. Tijdens de kerstcircusshow is de tent heerlijk verwarmd.

Korting op entree met gratis bon

Circus Solero is een circus met vriendelijke entreeprijzen. Tegen inlevering van een reductiebon (gratis op te halen bij winkels in het centrum) is de entreeprijs 's avonds 7 euro per persoon (loge uitgesloten). Tegen inlevering bon ontvangen bezoekers 's middags 5 euro korting op de kassaprijzen, die variëren van 15 tot 20 euro per persoon.
De première is vrijdag 19 december om 19.00 uur. Daarna is er op vrijdag, zaterdag en zondag een voorstelling om 15.00 en om 19.00 uur. Maandag tot en met donderdag is er één voorstelling per dag, om 15.00 uur.