Spectaculaire actie rond eenjarig bestaanGratis scooter bij Tutti Bella

27 mei 2009 07:00

HAVEN - Tutti Bella Scooters in Almere Haven viert op 4, 5 en 6 juni het eenjarig bestaan op spectaculaire wijze. Iedereen kan meedingen naar een gratis scooter ter waarde van bijna 1500 euro door de coupon uit deze krant in te leveren bij de winkel aan De Steiger 174, of te downloaden van de website www.tutti-bella.nl. Ook zijn er in de feestweek hoge kortingen.


"Het wordt spectaculair", zegt eigenaar Julian Broer van Tutti Bella Scooters. "Op onze feestdagen 4, 5 en 6 juni is de zaak geopend van 9.00 tot 22.00 uur. En op vrijdag 5 juni geven we zomaar gratis bij verloting een scooter weg. Het is een Torino retro-scooter ter waarde van 1495 euro. Precies om 20.00 uur 's avonds wordt de trekking verricht."
Wie mee wil dingen naar de scooter moet de coupon uit deze krant uitknippen of downloaden vanaf de website www.tutti-bella.nl en ervoor zorgen dat deze voor donderdag 4 juni ingeleverd is bij de winkel aan De Steiger 174 in Haven. "De Torino is een heel gewilde scooter", zegt Julian Broer. "Echt een topmodel. Op het ogenblik zijn alle retro-scooters, met van die brede stuurtjes, helemaal in de mode."
Tijdens de feestdagen geeft Tutti Bella Scooters ook hoge kortingen op helmen en accessoires, maar ook op andere modellen scooters.
In een jaar tijd heeft Tutti Bella een grote naam opgebouwd onder scooterliefhebbers. "Wij bieden service en kwaliteit en zorgen voor snelle afhandeling bij onderhoud en reparaties", zegt Julian. "Alles is bij ons mogelijk. Daarnaast heeft de winkel een echt Italiaanse uitstraling. De sfeer is heel goed."
Tutti Bella Scooters
De Steiger 174
1351 AS ALMERE HAVEN
www.tutti-bella.nl
036-7519920