Spektakel bij Business Promotion Event Poldervlak

30 december 2009 08:00

POLDERVLAK - Martijn Schouten van De Wild's Signshop en Menno Jongma van 2Tires in Almere Buiten zijn de initiatiefnemers van Support Promotie Samenwerkende Bedrijven (SPSB). Vrijdag 18 december was de presentatie van het Business Promotion Event op bedrijventerrein Poldervlak in Almere Buiten.


Het was een succes. "Maar 15 januari is de datum waarop we zeker weten of we ermee door kunnen gaan", zegt organisator Martijn Schouten. Want aan het grote event op 23 en 24 april 2010 op bedrijventerrein Poldervlak, moeten minimaal dertig bedrijven deelnemen om het tot een succes te maken. "Bedrijven kunnen zich hier presenteren aan de zakelijke markt en het publiek. Tim en Tom Coronel zijn beide dagen aanwezig om te vertellen over hun race-ervaringen. Daarnaast kunnen bezoekers een rondvlucht maken in een helikopter en zijn er verschillende vormen van entertainment. Dit willen we graag door laten gaan. Gelukkig hebben al een aantal bedrijven toegezegd mee te willen werken aan de promotie van Poldervlak. Want door te netwerken en dichtbij elkaar te kopen kunnen we de omzet verhogen. En bewoners van Almere Buiten weten vaak niet eens wat er op het industrieterrein naast hun woning te koop is."
Schouten: "Het scheelt vaak veel zoekwerk als men gewoon weet welke diensten en producten al heel dichtbij huis te verkrijgen zijn. Met het Business Promotion Event willen we deze zoektocht voor mensen een stuk makkelijker maken."
Aanmelden kan via www.spsb.eu.