Spektakel verwacht bij Business Promotion Event in Almere

19 december 2009 08:00

POLDERVLAK - Martijn Schouten van De Wild’s Signshop en Menno Jongma van 2Tires in Almere Buiten zijn de initiatiefnemers voor een groots aangepakte evenementenreeks in Almere. De kick-off is op vrijdag 18 december om 16.00 uur met een presentatie van het Business Promotion Event, op bedrijventerrein Poldervlak in Almere Buiten.


Promotion Event Bedrijven kunnen zich hier presenteren aan de zakelijke markt en het publiek. Zo staan voor het eerste event op 23 en 24 april 2010, Tim en Tom Coronel op het programma. Beide dagen zijn zij op het evenement aanwezig om te vertellen over hun race-ervaringen. Daarnaast kunnen bezoekers een rondvlucht maken in een helikopter en zijn er verschillende vormen van entertainment.
Martijn Schouten van De Wild’s Signshop: “Voor veel mensen zijn bedrijven op een bedrijventerrein niet erg zichtbaar. Visueel kan ik daar natuurlijk het nodige aan doen maar het scheelt vaak veel zoekwerk als men gewoon weet welke diensten en producten al heel dichtbij huis te verkrijgen zijn. Met het Business Promotion Event willen we deze zoektocht voor mensen een stuk makkelijker maken.”
Initiatiefnemers van het Business Promotion Event zijn Martijn Schouten en Menno Jongma, van De Wild’s Signshop en 2Tires, beide gevestigd op bedrijventerrein Poldervlak in Almere Buiten. De Wild’s Signshop is gespecialiseerd in allerlei vormen van reclame belettering en presentatiesystemen. 2Tires is specialist in motor- en scooterbanden.
Aanmelden voor de bijeenkomst op 18 december kan via www.spsb.eu. Geïnteresseerden ontvangen daarna een persoonlijke uitnodiging.