Spetterend festijn bij Fightmasters

30 september 2009 07:00

POORT - Afgelopen zaterdag organiseerde Fightmasters haar eerste kickboksgala in Almere. In de goed gevulde sporthal in Almere Haven vond een spetterend festijn plaats.


De spectaculaire opening werd verzorgd door brassband Originals uit Almere. De brassband zorgde door hun aanstekelijke klanken direct voor een leuke sfeer. Vechters van verschillende niveau's vertoonden hun kunsten aan het enthousiaste publiek. De hoofdpartij van de avond vond plaats tussen Errol Koning (Ropie Gym) en Remco Hisken (Angelo Gym). Errol Koning kwam op met rapper Oliver OB Bangi. De sfeer kwam er mede daardoor meteen goed in en de complete zaal ging uit zijn dak. Het publiek kreeg een enerverende partij te zien. Snelle stoten combinaties volgden elkaar in hoog tempo op. Errol wist Remco zelfs acht tellen te bezorgen. Na een spannende strijd wist Errol Koning het gevecht verdiend naar zich toe te trekken.
Op 25 oktober zal wederom een kickboks-spektakel in Almere in plaats vinden. Het betreft een jeugdgala welke Fightmasters in nauwe samenwerking met de jongeren van het "kan wel" project zal organiseren. Dit gala zal in Almere Stad in sporthal Stedewijk gehouden worden. De voorbereidingen zijn al in volle gang.