Spijker Makelaardij breidt uit!

01 april 2010 07:00

STAD CENTRUM - Het bestaat dus toch: een makelaarskantoor dat meer mankracht zoekt, in plaatst van personeel moet laten afvloeien. De laatste drie jaar is het kantoor snel gegroeid onder leiding van Tijs Goudsmit, NVM-makelaar en eigenaar van Spijker Makelaardij. Meer 'makelaarskracht' is gevonden met makelaar Eric van Noppen.


Van Noppen is al zeven jaar werkzaam als makelaar in Almere en gaat per 1 april het team versterken. Daarmee is het kantoor klaar voor de toekomst, met de service die klanten gewend zijn: resultaatgericht en altijd zeer betrokken.
Op 1 april wordt ook de nieuwe website www.spijkermakelaardij.nl gelanceerd. Nieuw is de Compact Service verkoopbegeleiding. Perfect voor die klanten die liever zelf de bezichtigingen doen en zo op de kosten kunnen besparen. In tegenstelling tot de bekende deeldiensten staat nu een ervaren lokale makelaar paraat om de klant te ondersteunen, beginnend met de juiste waardepaling, het opmaken van de koopakte, de prijsonderhandeling, et cetera.
Naast begeleiding bij de verkoop of aankoop van de woning, kan iedereen bij Spijker Makelaardij natuurlijk ook terecht voor de verhuur of taxatie van de woning.

Spijker Makelaardij

Marktmeesterstraat 45
1315 GA Almere
036-5300555
info@spijkermakelaardij.nl
www.spijkermakelaardij.nl