Spin for Life 2010 bij Van Rheenen Sport groot succes

24 maart 2010 08:00

KRUIDENWIJK - Voor de achtste keer is afgelopen zaterdag 20 maart een spinningmarathon bij Van Rheenen Sport georganiseerd voor Villa Joep, het fonds tegen Neuroblastoom kinderkanker.


"Samen met veertig enthousiaste deelnemers hebben wij dit keer een recordbedrag van 5.000 euro bij elkaar gefietst", zegt Jan-Willem van Rheenen. "Wij bedanken Roche Diagnostics, Gardena, Page International, en JPHoreca voor hun sponsoring. De heerlijke versnaperingen werden deze avond verzorgd door Joop Willemse van Tot Uw dienst freelance service." Door team Pioneers werd een recordbedrag van 770 euro binnengehaald. Het best geklede team was 'The Chain Gang', die de hele avond geboeid aan elkaar en de fiets vast zaten.
Het startsignaal gaf eigenaar Jan-Willem van Rheenen om 20.00 uur, en er werd doorgefietst tot 24.00 uur. Van Rheenen Sport is lid van de VES Vereniging Exclusieve Sportcentra, een landelijke organisatie van ondernemers die samen de kwaliteit van sportcentra willen verbeteren. De Spinningmarathon is landelijk via de VES al zeven jaar een terugkerend evenement en werd dit weekend bij zestig sportcentra landelijk voor Villa Joep georganiseerd. "In de laatste zeven jaar hebben we samen met de VES al één miljoen euro bij elkaar gefietst. Dit jaar hebben we als VES een gezamenlijke doelstelling van 500.000 euro gesteld, in 2009 was het totaal 448.000 euro."


Villa Joep

Villa Joep is een 100 procent non-profit-organisatie die geld inzamelt voor Neuroblastoom kinderkanker. Dit is een zeer agressieve en moeilijk te behandelen vorm van kanker waaraan 80 procent overlijdt. Van Rheenen: "Daar willen wij samen natuurlijk verandering in brengen. Dankzij alle deelnemers, vrijwilligers en instructeurs, is dit een fantastische avond geworden. Op naar Spin for Life in maart 2011 bij Van Rheenen Sport." Voor meer informatie: www.vanrheenensport.nl.