Spin Off breakdance voorronde in Flevoland

07 januari 2009 08:00

ALMERE - Voor de eerste keer wordt in Flevoland een voorronde gehouden van de Spin Off Breakdance Battle. Locatie is Corrosia in Haven.


Breakdance kan niet meer worden weggezet als een hype. Deze uiting van straat- en jongerencultuur heeft vertakkingen tot diep in de muziek- en filmindustrie.
Spin Off organiseert al sinds 1999 breakdance battles. De Spin Off kent een aantal regionale voorrondes. De finale vindt ieder jaar plaats in Amsterdam. In januari 2009 gaat de 8e editie van de Spin Off van start. Voor het eerst zal er in Corrosia! in Almere Haven een voorronde voor Flevoland gehouden worden in samenwerking met Centrum Amateurkunst Flevoland.
De beste b-boys én b-girls zullen gaan 'battelen' om de verschillende titels. De battles en optredens worden omlijst door DJ's, VJ's en gastoptredens. Dus ook voor toeschouwers in het een fantastisch schouwspel. Daarnaast wordt er speciaal voor Flevoland een Hip Hop New Style competitie gehouden. Voor meer informatie over de wedstrijden, het programma en om in het schrijven check: www.spin-off.nu.
De wedstrijd begint om 18.30 uur en duurt tot 22.00 uur. Entreekaarten kosten vijf euro.