'Spin Off' voorronde in Corrosia

04 februari 2009 08:00

ALMERE - Breakdance is géén hype. Van songfestival tot MTV, van commercials tot Scapino Ballet, breakdance is overal te zien. Afgelopen zaterdag was theater De Roestbak de locatie voor een voorronde van achtste editie van breakdance-evenement Spin Off. De Flevolandse breakdancers deden de grond trillen.


Breakdance als uiting van straat- en jongerencultuur heeft vertakkingen tot diep in de muziek- en filmindustrie. Alle Spin Off's tot nu toe spetterden van de positieve energie. Nu voor het eerst een voorronde in Flevoland en wel op zaterdag 31 januari in Corrosia! Theater de Roestbak. Verwacht wordt dat de Spin Off voorronde Almere op z'n grondvesten zal doen trillen.
Spin Off 2009 is een urban/breakdance contest en organiseert al sinds 1999 breakdance battles. Spin Off kent een aantal regionale voorrondes. De finale vindt plaats in Amsterdam, op 6 juni in Paradiso.
De beste 'b boys' én 'b girls' hebben 'gebattelled' om de volgende titels: beste duo, beste crew en beste show. Kijk voor meer info over de volgende breakdancebattles op www.spin-off.nu.