'Spinnen voor Longkracht'

13 juni 2010 08:11

Op 19 juni wordt in Almere een bijzonder evenement georganiseerd: Toer de Almere. Op deze dag kan sportief Nederland, van jong tot oud en van sportieve fietser tot toerfietser, deelnemen aan een fietstoertocht van 30, 60 of 100 kilometer. De opbrengsten van de 'Tocht voor Longkracht' komen geheel ten bate van het Astma Fonds.


Spin op 13 juni mee voor het goede doel

Wil je Toer de Almere, en daarmee het Astma Fonds, steunen? Maar kun je op 19 juni niet meefietsen? Op 13 juni organiseert Dave Roelvink van Stichting Toer de Almere een Spinning Marathon in Sportcity Almere. Spin mee of steun dit mooie initiatief!
Spinning Marathon

Van 10.00 tot 16.00 uur worden verschillende Spinning Marathons gehouden. Je kunt een spinning fiets huren voor €5,- per uur. Dit bedrag komt uiteraard geheel ten bate van het Astma Fonds. Zorg dat je familie, vrienden of collega's jou sponsoren, zodat je nog meer geld kunt ophalen voor het goede doel. Er is een beperkt aantal spinning fietsen beschikbaar, dus wees er snel bij!
Sponsoren mag ook!

Is spinnen niets voor jou? Geen nood! Ook zonder deel te nemen aan de Spinning Marathon kun je Toer de Almere helpen. Je kunt Dave Roelvink sponsoren voor minimaal €2,50 per uur (het bedrag mag natuurlijk hoger liggen). Dave gaat maar liefst 6 uur spinnen voor het Astma Fonds!
Inschrijven

Schrijf je in op de website van Toer de Almere: www.toerdealmere.nl/programma/spinningmarathon.
De huur van de spinning fiets of je sponsorgelden kun je storten op bankrekening 70.74.24.240 t.n.v. D.J.P. Vlasblom te Almere o.v.v. Spinning Marathon.