Spinningmarathon voor het MS Fonds

14 maart 2012 06:00

STAATSLIEDENWIJK – Centre Point Fitness organiseert zondag 1 april een spinningmarathon ten behoeve van het Nationaal Multiple Sclerose Fonds. Want leven met MS is geen grapje.


Waarom een spinningmarathon voor het Nationaal Multiple Sclerose Fonds? Ruim 1 op de 1000 mensen in Nederland heeft Multiple Sclerose. Dit is een ongeneeslijke ziekte van het centrale zenuwstelsel. Het treft vaak jonge mensen en komt bij twee keer zoveel vrouwen als bij mannen voor. De gevolgen van MS zijn vaak zeer ingrijpend. Het Nationaal MS Fonds helpt mensen om uit te gaan van mogelijkheden met de ziekte MS. De organisatie is actief op de gebieden voorlichting, coaching én onderzoek en bundelt zo de krachten in de strijd tegen MS.

Doe mee!

Centre Point Fitness wil een steentje bijdragen aan het Nationaal MS Fonds en doet dat met de spinningmarathon. Geïnteresseerden, beginners en gevorderden, kunnen zich inschrijven voor één, twee, drie of vier uur achter elkaar spinnen. Het huren van de fiets kost 10 euro per uur, dat geld gaat naar het MS Fonds.
Inschrijven kan bij Sportcentrum Centre Point aan de Koninginneweg 1 in Staatsliedenwijk. Centre Point is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 22.00 uur of in het weekend tussen 9.00 en 17.00 uur. Of bel 036- 5336736 voor meer informatie.