Sponsorovereenkomsten Breijer Skeeler Event

13 maart 2010 08:00

BINDERIJ - De Almeerse Schaats Vereniging (ASV) en Breijer hebben vorige week het sponsorcontract voor het Breijer Skeeler Event Almere, dat op zondag 30 mei plaatsvindt, ondertekend. Breijer is daarmee ook dit jaar de hoofdsponsor en naamgever aan het evenement. Ook met Almere Deze Week en Oranjewoud, beiden gouden sponsor, is het sponsorcontract getekend.


De Almeerse Schaatsvereniging is trots dat zij samen met sponsoren ook in 2010 weer een goed evenement kan neerzetten. Zondag 30 mei wordt voor de zesde maal in successie op het bedrijventerrein De Binderij (Literatuurwijk) het Breijer Skeeler Event Almere gehouden. Dit evenement bestaat uit een toertocht van 10 tot 40 km voor alle recreatieve skeeleraars, steppers en uit spectaculaire speedskate wedstrijden.

Parcours
De skeelertoertocht over 10, 22, 30 of 40 km wordt gereden over het bewegwijzerde parcours in en rond de bossen en woonkernen van Almere. De route voert door het Almeerderhout, het Waterlandse Bos, het Kromslootpark, Pampushout, Noorderplassen en het Fanny Blankers-Koen Park. De toertocht start om 11.30 uur vanaf bedrijventerrein De Binderij, waar ook de inschrijving plaatsvindt. Inschrijven kan vanaf 10 uur, maar je kunt je ook via internet inschrijven, op de site van de Almeerse Schaatsvereniging: www.asv-almere.nl.
Speedskate
De Speedskate wedstrijden starten vanaf 12.00 uur. Er worden in verschillen de categorieën wedstrijden gereden. De wedstrijden vinden plaats op het parcours van de Binderij. De hele Nederlandse Skeelertop zal aan de start verschijnen.
De wedstrijden worden op de volgende tijden gereden:
12.00 uur Masters
13.00 uur Beloften
14.00 uur Kidsrun
14.30 uur Dames
15.30 uur A rijders
Voor meer informatie over skeeleren in Almere of het Breijer Skeeler Event Almere kijk op www.asv-almere.nl, mail naar skeeleren@asv-almere.nl of bel 06-188 288 75.
Voor meer info over Skeelertochten: www.knsb.nl/