Sponsors voor Nederland-Thailand welkomGroots vechtsportgala Slamm in Topsportcentrum

01 oktober 2008 07:00

ALMERE - Begin dit jaar was het Topsportcentrum in Poort tijdens het vechtsportgala Slamm tot de nok toe gevuld met publiek. Het centrum was omgetoverd tot een professionele vechtsportarena voor de interland Nederland-Thailand. Op zondag 30 november staat deze interland weer op het programma met als hoogtepunt de strijd tussen Marco Piqué en Nieky Holzken. De hoogtepunten van het evenement worden uitgezonden op SBS6 en Eurosport. Sponsors zijn nog welkom.


"Het is jammer dat nog maar zo weinig Almeerse bedrijven dit evenement sponsoren", zegt organisator Mike Polanen. "Het is het grootste vechtsport-evenement van Nederland en krijgt goede aandacht op de landelijke en Europese tv. Daar zou je als sponsor toch bij willen zijn? Er is van alles te sponsoren. De complete ring bijvoorbeeld, maar ook zijn er nog VIP-tafels beschikbaar. Na afloop van het gala is er een afterparty in Wow Under, waar de sponsors uiteraard ook welkom zijn voor een 'meet and greet' met de vechters."
Het evenement is dit jaar voor de extreem lage prijs van 35 euro te bezoeken. "Normaal bedraagt de toegangsprijs 45 euro. Dat is een soort goedmakertje omdat er vorig jaar veel mis ging met de catering", zegt Polanen. "Dit jaar zal dat veel beter gaan. Net als de programmering. Vorig jaar vonden mensen de 26 aangeboden partijen te lang duren. Nu zijn we teruggegaan naar 16 partijen, waarvan vijf wedstrijden meetellen voor de interland. Het wordt een sensatie. Muay-Thai-boksen is ontstaan in Thailand. De grootste toppers komen uit Thailand en Nederland. De partij tussen Marco Piqué en Nieky Holzken is de absolute trekker. In deze snelgroeiende sport zijn momenteel geen populairdere vechters te vinden."
Het gala begint om 16.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Kaarten zijn te koop via de website www.slamm.nl en in alle Primera-filialen en vanaf vandaag (woensdag) ook in alle Free Record Shop-filialen.

Sponsors

Geïnteresseerde sponsors kunnen informatie inwinnen via info@slamm.nl of www.slamm.nl. Bellen kan ook: 06-14916086.