Spontane Lentegezichten massaal op de foto

09 maart 2011 06:00

MARKERKANT - Fotostudio Impact Press in Almere, waar glamourfotograaf Frans van Zijst en zijn collega Koos Cuijpers de kanjerbabes die wekelijks in Almere DEZE WEEK worden gepubliceerd op zijn scherpst zien, was afgelopen zaterdag het decor voor het zoeken naar het ultieme Lentegezicht 2011.


De meisjes arriveerden met vriendjes, moeders, vaders en zelfs babes die al eerder in deze krant stonden, waagden een kans. Sommige babes stonden eventjes onwennig en zenuwachtig voor de lens, maar de steun van de meegestroomde familieleden en de relaxte houding van de fotograaf maakten veel goed.
De Almeerse visagiste en make-up artist Sylvia Bolkenstijn van Feelings4make-up zorgde ervoor dat een aantal meiden er tot in de puntjes verzorgd uitzag. Uiterst geconcentreerd was zij aan het werk en bleke gezichtjes werden omgetoverd tot stralende prinsessengezichtjes. Daarbij gaf zij de kandidaten aanwijzingen voor een nog beter resultaat. Door de drukte moest zij zich beperken tot een beperkt aantal meiden.
Het Almeerse bedrijf Ego Cosmetics stond belangeloos de make-upartikelen voor deze succesvolle middag af.
Frans van Zijst: "Leuk was dat vele dames Almere DEZE WEEK met het artikel voor de zoektocht naar het Lentegezicht 2011 bij zich hadden. Alle kandidaten zullen nog even geduld moeten hebben. Er zijn nog twee rondes en daarvoor kunnen geïnteresseerde spontane meiden zich met hun gegevens bij mij aanmelden."
E-mail: info@fransvanzijst.nl of sms naar 06-54705986. Kijk ook eens op www.fransvanzijst.nl.