Sport en spel bij Kindercentrum Jami

30 november 2009 08:00

ALMERE - Kinderopvang Humanitas is een van de grootste kinderopvangaanbieders zonder winstoogmerk, met kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang, peuterspeelzalen en gastouders door heel Nederland. Kindercentrum Jami uit Almere Buiten is er een van. Bij de BSO ervan werd onlangs een sport en speldag gehouden.


Sander van Talent In Opleiding kwam langs om samen met de kinderen van BSO De Tijgers een middag te sporten. De kids begonnen met diverse tikspelen. Daarna werd er een voetbalveld gemaakt, waar de voetballers pionnenvoetbal gingen spelen. De kinderen die niet zo van voetbal hielden, mochten samen met Sander touwtje springen. Ook volgde er een spellencircuit met ringgooien, een springbal, diabolo's en touwtje springen.
Toen alle spelletjes gedaan waren bleek dat de kinderen toch wel moe geworden waren en was het tijd om op te ruimen en Sander heel erg te bedanken voor deze leuke en vermoeiende activiteit. In een volgende vakantie komt Talent In Opleiding weer een sportactiviteit organiseren.

Kinderopvang Humanitas

Bij Kinderopvang Humanitas krijgen duizenden kinderen iedere dag van nul tot dertien jaar een afwisselend aanbod in een veilige en vertrouwde omgeving, waar ieder kind mag zijn wie hij is. Alle pedagogisch medewerkers van Kinderopvang Humanitas zijn professionals die het kind stimuleren en begeleiden op zijn ontdekkingstocht door het leven.
Kindercentrum Jami heeft nog plaatsen beschikbaar voor kinderen van 0-12 jaar. Voor meer informatie: regiokantoor afdeling plaatsing en planning: 036-5298930 of via regiomiddennederland@kinderopvanghumanitas.nl.