Sporten in Stedenwijk

03 juli 2007 08:00

ALMERE - De ‘Rafael gemeente’ organiseert vanaf maandag 16 juli tot en met vrijdag 20 juli samen met Athletes In Action (AIA) sportactiviteiten in Stedenwijk. De gemeente wil op die manier de relatie met de mensen in de wijk versterken en een positieve impuls aan de buurt geven. De kerk staat aan het ‘s Hertogenboschplein.


Elke middag en avond wordt door het SCET-team, de naam van het samenwerkingsverband, gesport met kinderen en jongeren. Voetballen, basketballen, volleyballen of streetdancen.
De opening is op zaterdag 14 juli, waarna op maandag de sportactiviteiten van start gaan. Vrijdagmiddag worden wedstrijden gespeeld en is er ‘s avonds feest met een barbecue. Met een sporttest zijn mooie prijzen te winnen. De activiteiten vinden plaats bij basisschool De Achtbaan aan het Dordrechtplein 2 in Stedenwijk-Zuid.
Tijdens de sportweek zijn er op de speciaal ontworpen site http://scetalmere.nl/ nieuws, foto’s en filmpjes te zien. Bel voor meer info: 06-13745640 of mail naar info@scetalmere.nl.