Sports & Healthclub The Wave Almere richt zich op gezond en fit

14 oktober 2009 07:00

BUITEN- Sports and Healthclub The Wave Almere aan de Dwangmolenstraat 8 gaat zich meer richten op een fitte en gezonde levensstijl. Met de komst van de nieuwe eigenaar Mike Theewis, gaat The Wave zich meer richten op gezond en fit. Door op een verantwoorde manier te sporten, een intensive begeleiding en de mogelijkheid om door middel van het BenFit programma de levensstijl van mensen te verbeteren. Doelen waarvan gedacht wordt dat ze niet haalbaar zijn, behoren met deze combinatie wel tot de mogelijkheden.


"Door het grote aanbod aan sportfaciliteiten in Almere is het noodzakelijk dat je je kunt onderscheiden", zegt Theewis. "Sporten kun je overal maar wil je resultaat bereiken is het essentieel dat je dit op een verantwoorde manier doet. Wij zullen ons meer gaan verdiepen in de mens en het persoonlijk contact stimuleren. Mensen zijn bij ons mensen en door de juiste begeleiding kunnen zij de doelen bereiken die ze voor ogen hebben. "
Bij The Wave wordt gewerkt met moderne apparatuur van Technogym. Er is ook een indoor-cycling-zaal en een zaal voor de groepslessen van onder andere Les Mills en Zumba. "In ons pand zijn ook een schoonheidsspecialiste (DermaMed) en een fysiotherapeut gevestigd", zegt Theewis. "Er bestaat een nauwe samenwerking tussen het personeel van The Wave, de schoonheidsspecialiste en de fysiotherapeut. De samenwerking met de fysiotherapeut heeft al diverse malen bewezen een hele sterke te zijn zo getuige het verhaal van Ruud. Ruud heeft diverse operaties aan de onderste ruggenwervels gehad en meerdere behandelingen van verschillende specialisten, helaas heeft geen van deze de pijn weg kunnen nemen en heeft hij jarenlang iedere dag pijnstillers moeten slikken. Door de samenwerking tussen de fysiotherapeut van The Wave en onze instructeurs gebruikt Ruud alleen nog pijnstillers bij kiespijn."
Het hele verhaal van Ruud is op de website van The Wave te lezen.


Personal Training

Theewis: "Verdere specialisatie willen wij gaan bereiken door het invoeren van Personal Training. Hiervoor hebben we instructeurs in huis die zijn opgeleid tot personal trainer. In landen als Engeland en Amerika is personal training helemaal hot en ook bekende Nederlanders maken er graag gebruik van. Per 1 oktober is er ook een speciaal cycling membership ,dit is een membership waarbij mensen deel kunnen nemen aan de indoorcycling lessen en gedurende de zomer ook 5x per week met de groepen buiten gaan fietsen."
The Wave is er voor alle Almeerders van jong tot oud, zo zijn er diverse kids- en teens-training programma's. "Maar ook voor onze 55-plussers hebben we diverse mogelijkheden met de bijbehorende gezelligheid tijdens de koffie", zegt Theewis. "Uiteraard beschikken wij over zonnebanken, sauna's en kunnen onze leden gratis gebruik maken van de kinderopvang. Onze doelstelling is: gezond en fit in een gezellige en persoonlijke omgeving. Niemand wil een nummer zijn, toch?"
The Wave Almere

Dwangmolenstraat 8
1333 GW Almere
036-5327381
www.thewavealmere.nl
info@thewavealmere.nl