Sports & Leisure: van peuter tot senior

06 november 2009 08:00

HAVEN CENTRUM - Almere Haven is sinds zaterdag, na jaren afwezigheid, weer een volledig sportcentrum dat zich richt op een brede doelgroep rijker. Rick van den Brink van Sports & Leisure: "Iedereen is welkom bij ons. We richten ons niet alleen op jongeren, ook voor ouderen hebben we heel veel te bieden."


Peuters kunnen bij Sports & Leisure terecht voor peutergym en judo, maar ook voor karate, judo, kickbokstraining, hatha yoga en 'Perfect Pilates' is iedereen in Haven aan het goede adres. Binnenkort worden ook de Capoeira-lessen gestart. "Wij proberen in elke leeftijdscategorie te voorzien in de behoefte", zegt Rick. "Zo kan iedereen kennismaken met verschillende sporten." Een kopje koffie maakt vast onderdeel uit van het warme welkom bij Sports & Leisure.
Uniek zijn de Kadance-lessen. Sports & Leisure is de enige sportaccommodatie in Almere en Nederland die deze unieke dansvorm aanbiedt. Kadance is een allesomvattende dansvorm die een veelvoud aan verschillende dansen samenbrengt tot één. Voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar is er Kids Kadance, vanaf 13 jaar Pop Kadance, en de gevorderden worden op de proef gesteld met Shape Kadance.
Toch profileert Sports & Leisure zich als een sportschool voor iedereen. "Wij geven voornamelijk les op recreatief niveau, maar ook talenten kunnen zich verder ontwikkelen bij ons. Wat dat betreft zijn we heel breed", besluit Rick.

Meer informatie

Sports & Leisure ligt aan de Marktgracht 54/62 en is makkelijk bereikbaar. Op nog geen vijf minuten loopafstand ligt een bushalte en rondom het gebouw is voldoende gratis parkeergelegenheid. Meer informatie is te vinden op www.van-denbrink.nl.
Sports & Leisure

Marktgracht 54/62
1354 BE Almere Haven
06-30177401 (Rick)
06-49665891 (Mitchell)