Sportschool locatie voor documentaireAlmere City Fitness breidt aanbod uit

08 augustus 2009 07:00

STAD CENTRUM - Almere City Fitness aan de Klokkenluiderstraat 4 in Almere Stad breidt haar aanbod flink uit. Tegenwoordig kan in de sportschool ook een bezoek worden gebracht aan nagelstudio en pedicure Faridha's Nail Studio. Daarnaast beginnen in augustus zumba-lessen.


Almere City Fitness is sinds de opening in de herfst van 2008 een regelrechte hit. Eigenaar Mo Ketabi heeft als zeer ervaren sportinstructeur en bedrijfsleider een sportschool voor een brede doelgroep weten te realiseren.
"De nailstudio en pedicure maken een bezoek aan Almere City Fitness nog aantrekkelijker", zegt Mo. "En de zumba is momenteel erg hot. We bieden daarom vanaf augustus hier lessen voor aan. Ook groepslessen en die gaan allemaal gewoon door in de zomer. We hebben dus geen zomerstop."

Documentaire

Begin augustus worden in de sportschool opnamen gemaakt voor de documentaire 'Ik wil niet terug' die binnenkort zal worden vertoond op verschillende scholen. Mo: "Het gaat over een jongen die in de gevangenis heeft gezeten en graag van het slechte pad af wil. Hij wil graag veranderen en heeft spijt van het verleden. Veranderen lukt onder meer door het volgen van fitness. Het is een co-productie van onze sportschool en de gemeente, onder leiding van Angelo Maduro."
Almere City Fitness heeft nu een niet te missen actie: bij een abonnement van 19,95 euro, een gratis Nokia 1650!
Almere City Fitness

Klokkenluiderstraat 6
1315 EJ Almere Stad
036-5300999
www.cityfitness.nl