Spraakmakende actie voor FM zorgt voor opschudding

05 augustus 2009 07:00

ALMERE - Met een opvallende actie in Stad en Buiten zijn voorbijgangers vorige week woensdag herinnerd aan de naderende deadline dat ze zich nog tot 1 augustus konden inschrijven voor een woning in FM van Ymere. Ymere noemt dit 'de meest swingende nieuwe wijk van Almere'.


Op de Grote Markt in Almere Stad,en bij de NS-stations van Almere Buiten of Almere Stad waren ze niet te missen; intrigerende witte en FM-blauwe 'street stamps' met de tekst: 'Laatste kans! Schrijf je in voor 1 augustus. www.wonen.fm'. De actie zorgde voor enige opschudding bij de gemeentelijke instanties, die de opvallende 'stamps' lieten verwijderen. "De stamps waren van krijt en daarom milieuvriendelijk", laat een communicatiewoordvoerder weten. "En heel makkelijk te verwijderen, met wat water. Eerlijk gezegd had ik niet gedacht dat de gemeente Almere zo snel zou reageren."
De actie was bedoeld als reminder voor mensen die de sluitingsdatum vergeten waren, maar ook voor wie FM tot nu toe misschien gemist heeft. Zij kunnen dan alsnog even binnenlopen bij de makelaar om zich in te schrijven voor een van de trendy woningen in FM. Vrijwel alle woningen in FM worden aangeboden met Koopgarant.
Informatie over de woningen en inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij Van der Linden Makelaardij in Almere: 036-5330077, of op www.wonen.fm.