Stadshart Almere viert Valentijnsdag

03 februari 2010 08:00

STAD CENTRUM - I love YOU, I love Stadshart Almere. 100% Liefde. Wie vanaf maandag 8 februari het stadscentrum bezoekt, zal weten dat het binnenkort de dag van de liefde is.


Duizenden liefdesballonnen, vrolijke vlaggenlijnen, muziek, romantische shoproutes en leuke fotoshoots… Diverse locaties in het stadshart staan vanaf volgende week geheel in het teken van de liefde. Op 14 februari is het Valentijnsdag en de ondernemers van Stadshart Almere helpen alle bezoekers bij het verrassen van hun Valentijn.
Op het Belfort en op het Stationsplein staan professionele fotografen klaar om bezoekers te portretteren in een unieke Valentijn setting. De foto's zijn te downloaden of te versturen als Valentijnskaart. De fotoshoots op het Belfort vinden plaats van 4 tot en met 7 februari tussen 13.00 en 17.00 uur in de kiosk achter Granny's. De honderd meest verwarmende foto's die in deze periode worden gemaakt, worden op Valentijnsdag in de kiosk tentoongesteld tijdens de 100% Liefde expositie. Hieruit wordt een winnaar gekozen, die twee entreekaarten ontvangt voor de romantische musical All shook up - Love me tender in de Schouwburg Almere.
Op het Stationsplein vindt de fotosessie plaats op zaterdag 13 februari tussen 13.00 en 17.00 uur. Iedereen die zich hier laat fotograferen, gaat op de foto met een prachtige I love YOU Valentijnsballon, die na afloop mee naar huis mag worden genomen. Ook deze foto's kunnen nog dezelfde avond worden gedownload of als digitale Valentijnskaart worden verstuurd.

Muzikale ontvangst in de Passages

De Zoetelaar- en Bottelaarpassage verwelkomen hun bezoekers vanaf 8 februari met honderden I love YOU vlaggenlijnen. Op zaterdag 13 februari speelt in de Zoetelaarpassage een muzikaal trio, dat het winkelend publiek trakteert op romantische lovesongs. Deze dag worden er ook vele I love you, stadshart Almere hartballonnen uitgedeeld.
Valentijn shoproutes

In Citymall 036 zijn twee shoproutes voor hem en voor haar uitgestippeld. Wie de routes volgt, komt langs inspirerende winkels met leuke Valentijnsaanbiedingen. Uiteraard komen ook vele andere winkels in stadshart Almere in de aanloop naar Valentijnsdag met leuke cadeautips en passende aanbiedingen.
Meer informatie over alle Valentijnsacties in stadshart Almere is te vinden op www.stadshart-almere.nl en www.citymall036.nl.