Stadshart kiest 'Beste Vriendinnen' van Almere

25 maart 2009 08:00

ALMERE - Wie zijn de beste Vriendinnen van Almere en omstreken? Welk vriendinnenpaar kan het beste shoppen en gaat met een winkelcheque van 1.500 euro naar huis? Stadshart Almere roept alle meisjes en vrouwen uit de regio op om mee te doen aan de 'Beste Vriendinnen Winkeldag' op zaterdag 28 maart.


Stel je voor: je gaat een middagje shoppen met je beste vriendin. Je krijgt een bon voor een gratis kopje koffie bij Bakker Bart, je ontmoet presentator en BN-er Bart Bosch en je maakt ook nog eens kans op een winkelcheque van ieder 750 euro plús een abonnement op het blad Vriendin. Lijkt dat je wat? Geef je dan op via info@ovsa.nl voor de Beste Vriendinnen Winkeldag in Stadshart Almere.

Op de foto

De Beste Vriendinnen Winkeldag op 28 maart begint tussen 11.00 en 12.00 uur bij het podium in de Schutterstraat. Daar krijgen alle deelneemsters een vragenformulier en een winkelwagentje uitgereikt. De bedoeling is dat zij gaan shoppen en zich daarbij op zoveel mogelijk plaatsen in het hele centrum laten zien. De kunst is namelijk om gespot te worden door de paparazzifotograaf, die de vriendinnen op de gevoelige plaat vastlegt. Om 15.00 uur trekt presentator Bart Bosch uit alle foto's vijf Beste Vriendinnenparen die worden uitgenodigd om met hem het Beste Vriendinnenspel te spelen. De winnaressen van het spel winnen ieder een pakket winkelcheques ter waarde van 750 euro en een jaarabonnement op Vriendin. In dit blad verschijnt tevens een reportage.