Stadshart op zoek naar dé papa van Almere

10 juni 2009 07:00

STAD CENTRUM - Stadshart Almere is op zoek naar de papa van Almere. Alle kinderen uit de stad worden uitgenodigd om hun papa voor deze eretitel op te geven. Is hij de leukste, liefste, grappigste of stoerste? Dan kan hij mee doen aan de leuke Papashow die op zaterdag 13 juni om 14.00 en 15.00 uur plaatsvindt in de Schutterstraat in het stadshart.


Via de website www.papavanalmere.nl kunnen kinderen hun papa inschrijven. De papa's maken dan kans om uitgenodigd te worden om op zaterdag 13 juni naar het stadshart te komen en daar mee te doen aan 'De papa van Almere-show'. Daar moeten zij op het podium in de Schutterstraat hun papa-kunsten tonen. De show wordt gepresenteerd door entertainer/zanger/presentator Bart Bosch, die in 2008 zelf is uitgeroepen tot Beste papa van Nederland.


Winnaar wordt gehuldigd

Aan het einde van de Papashow blijven er vijf finalisten over. Inwoners van Almere kunnen vervolgens op de website hun stem uitbrengen op hun favoriet. Op zaterdag 20 juni wordt de winnaar bekend gemaakt en tijdens het Jazz Below The Sea Festival op het podium op het Forum gehuldigd. Voor alle deelnemers is er na afloop een leuk aandenken. De vijf finalisten winnen een Beertender en het nieuwe boek van Bart Bosch. De beste papa van Almere wint ook nog eens een dagje Walibi World voor het hele gezin.
Bart Bosch presenteert nieuwe boek bij Selexyz Scheltema

Voorafgaand aan de Papashow tussen 12.00 en 13.00 uur zal Bart Bosch bij boekhandel Selexyz Scheltema (Corridor 6) zijn onlangs verschenen boek 'Papa! We helpen je wel met opvoeden' presenteren. Na afloop zal hij zijn nieuwste boek signeren.