Start Bouw Dromenrijk Fase 5 in Almere Poort

28 maart 2012 05:00

HOMERUSKWARTIER - Fase 5 van het succesvolle woningbouwplan Dromenrijk gaat zaterdag 31 maart in het Homeruskwartier in Almere Poort van start. Samen met de gelukkige eigenaren van de nieuwbouwwoningen is er een officiële bijeenkomst op de bouwplaats van Dromenrijk.


Onder het genot van een hapje en een drankje met bubbels gaan de toekomstige eigenaren van de Dromenrijk-woningen zaterdag daadwerkelijk hun handen uit de mouwen steken om met elkaar de officiële eerste paal te slaan voor het plan. Dat gebeurt met een oud-Hollandse heistelling.
Omdat het op zaterdag ook Open Huizen Dag van de NVM is, opent ook Dromenrijk de deuren van de bouwplaats. Op de bouwplaats kunnen bezoekers naast het bouwen, ook vrijblijvend een kijkje nemen in de laatste acht onverkochte én betaalbare driekamerappartementen in De Droomwachter, verkrijgbaar vanaf 149.900 euro vrij op naam. De modelwoning is voor deze gelegenheid speciaal opengesteld voor publiek. Omdat het hier om de laatste woningen gaat, wordt er geadverteerd met hoge kortingen en premie A 2012. Meer weten? www.wonenindromenrijk.nl.