Start nominaties ‘Onderneming van het jaar 2011’

26 oktober 2011 05:00

ALMERE - De inschrijving voor kandidaten is weer van start gegaan. Almeerse ondernemers maken ook dit jaar kans op de titel: ‘Onderneming van het jaar 2011’. De winnaar van deze eervolle onderscheiding is automatisch kandidaat voor de onderscheiding ‘Toponderneming van de Provincie Flevoland’.


De winnende onderneming ontvangt naast een trofee ook een waardecheque van 5000 euro voor een Almeers maatschappelijk doel en mag een promotionele bedrijfsfilm opnemen.
De jury bestaat uit drie ondernemers en de winnaar van vorig jaar; Graficiënt Printmedia, een veelzijdig en innovatief full service grafimedia bedrijf. De voorzitter is wethouder Ben Scholten van Economische Ontwikkeling. In november kiest de jury drie genomineerden. De winnaar wordt daarna door het college van B en W vastgesteld.
Al sinds 1986 wordt deze titel aan de meest gewaardeerde onderneming uitgereikt. De winnaar wordt traditiegetrouw tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt.
Draag de kanshebber voor door het nominatieformulier in te vullen. Dit formulier is te vinden op www.almere.nl/onderneming2011. Hier zijn ook de criteria van de jury terug te lezen.