Start op woensdag 15 oktoberNordic- en Fitness wandeltrainingen bij TrimSlim

08 oktober 2008 07:00

ALMERE - Bij wandel- en loopschool TrimSlim start woensdag 15 oktober een Nordic Walkingcursus voor beginners. De cursus duurt vijf weken en kost 25 euro. Het is daarna mogelijk om in te stromen bij de overige trainingen en lid te worden van TrimSlim, er zijn drie trainingen per week. Voor de cursisten vervalt dan de Nordic Walk aanmeldingskosten van 25 euro.


De populaire wandelsport is bekend onder de naam Nordic Walking en Fitness-Walking Het is een activiteit voor beginners en gevorderden, voor mensen die op een gezellige en verantwoorde manier willen bewegen in de buitenlucht. In een vlot wandeltempo worden de nodige calorieën verbrand en werken deelnemers aan de conditie van het hele lichaam.

Ommetje Almere

Al jaren is er bij TrimSlim elke zondag om 9.45 een instuif. Spontaan vormen zich groepjes die 1 of 1,5 of 2 uur gaan wandelen of hardlopen. En elke eerste zondag van de maand is het 'Ommetje Almere', waarmee wat meer van de omgeving gezien kan worden, dan tijdens de dagelijkse trainingen van TrimSlim. Deelnemers wenne langzaam om wat langere wandelingen te doen.
Informatie

Trim Slim Fitness biedt de mogelijkheid om direct te starten met wandelen en hardlopen. De trainingen worden gegeven door een team van zestine gediplomeerde KNAU-trainers. Voor slechts 110 euro per jaar is het mogelijk om meerdere keren per week te trainen. Alle trainingen starten vanuit Buurtcentrum De Draaikolk, Lekstraat 2 in Waterwijk. Inlichtingen: www.trimslim.nl, info@trimslim.nl of Arthur Eijpe.