Startsein Dromenrijk gegeven in Homeruskwartier

04 oktober 2009 15:58

HOMERUSKWARTIER - Wethouder Adri Duivesteijn heeft zaterdag om 12.00 uur het startsein gegeven voor het project Dromenrijk in het Homeruskwartier in Poort. Het startsein ging gepaard met een mooi en spectaculair theaterprogramma.


Het project Dromenrijk fase 1 is een zeer succesvol nieuwbouwproject van 25 appartementen (alles is inmiddels verkocht) en 39 eengezinswoningen. Van Dromenrijk fase 1 is ongeveer 75 procent (peildatum 21-09-2009) verkocht voor de officiële start van de bouw.

Start verkoop

Tevens stond zaterdag in het teken van de start verkoop van de volgende fase. Deze vervolgfase bestaat uit 56 appartementen en 32 starterswoningen van het type BenedenBovenwoningen.
De bouwplaats was tijdens deze zaterdag ook opengesteld ter ere van de landelijke nieuwbouwdag. Er was een gevarieerd programma georganiseerd met een diversiteit aan activiteiten, waaronder een driving range waar men kon proberen een hole-in-one te slaan en één van de mooie prijzen te winnen. Lodewijk Hoekstra van Eigen Huis en Tuin gaf een workshop en uiteraard was er ook aan de allerkleinsten gedacht met een springkussen en poffertjeskraam.

Dromenrijk

Het project Dromenrijk is gesitueerd in de wijk Homeruskwartier in Almere-Poort en bestaat uit verschillende woningtypen, zoals de 3-kamer appartementen, de Herenhuizen in 2 verschillende uitvoeringen met de mogelijkheid om de beukmaat (breedte van de woning) aan te passen en de verschillende BenedenBovenwoningen.