Steakhouse El Rey viert eenjarig bestaan

04 december 2009 08:00

STAD CENTRUM - Argentijns/Mexicaans steakhouse El Rey viert voluit het feit van haar eenjarig bestaan. Zoals altijd is er iedere vrijdag- en zaterdagavond live muziek. Gasten die met vrienden, familie of collega's komen eten, worden aangenaam verrast door de aanbieding 'vierde gerecht gratis'.


Eigenaar Nordin Laazari vertelt: "Wij horen vaak dat wij het beste steakhouse in Almere zijn. Klanten komen regelmatig terug en brengen dan weer anderen mee! Ze vinden het heerlijk steeds weer een keuze te maken uit onze schotels. De Argentijnse steaks (van de houtskoolgrill) zijn favoriet, maar ook wordt er gesmuld van spareribs en van onze heerlijke kip- en visgerechten. Ook serveren we Mexicaanse taco's en burrito's."

Loungen

De kok en de gastvrouwen en gastheren van El Rey werken met heel veel plezier. De gasten worden verwend en wanen zich, ook al door de aankleding van het grootse restaurant, in een andere wereld. Na het diner met eventueel nog een heerlijk dessert, is het vaak nog lekker nazitten met een drankje. "Wij zijn dinsdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur geopend en de keuken is open tot 23.00 uur. Reserveren kan telefonisch of per e-mail",laat Nordin weten.
Steakhouse El Rey (boven restaurant East West)

Koopmanstraat 3A (tegenover ING Bank)
1315 HD Almere
036-5298003/06-34737190
info@steakhouseelrey.nl