Steekincident op Koopmanstraat

14 december 2011 06:00

STAD CENTRUM - Zaterdagochtend 10 december raakten een 25-jarige man en een 21-jarige vrouw uit Almere gewond na een steekincident. De man werd enkele malen met een steekvoorwerp gestoken en is vervoerd naar een specialistisch ziekenhuis in Almere.


De vrouw, die in de ambulance met het slachtoffer meereed, bleek ook verwondingen te hebben. Zij kon na behandeling het ziekenhuis weer verlaten.
Rond 06.30 uur kwam er een melding bij de politiemeldkamer binnen van een steekincident op de Koopmanstraat. Zij troffen daar de gewonde Almeerder aan, die direct werd overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte, een 24-jarige Almeerder, werd meteen die ochtend op de Koopmanstraat aangehouden.
Het gebruikte steekwapen werd in beslag genomen. Specialisten van Forensische Opsporing hebben een uitgebreid sporenonderzoek verricht. Ook zijn er enkele getuigen gehoord. Rechercheurs doen onderzoek naar de aanleiding en toedracht van het steekincident. Het is nog onbekend of slachtoffer en dader elkaar kennen. De gezondheidstoestand van de 25-jarige man wordt als stabiel omschreven.
District Recherche Zuid heeft het onderzoek in behandeling.