Stichting Dutch Cultural Society organiseert bingo-avonden

04 oktober 2009 07:00

STEDENWIJK - Om projecten voor kansarme kinderen te ondersteunen organiseert de stichting Dutch Cultural Society vanaf zaterdag 3 oktober elk weekend een bingo-avond. De stichting doneert de opbrengst hiervan aan diverse weeshuizen. De bingo-avonden worden gehouden in Sportcomplex Annapark aan de Sas van Gentlaan 10-12.


Daarnaast start de stichting een project om speelgoed in te zamelen voor kansarme kinderen in het buitenland.
Spelen voor alle kinderen is heel belangrijk. Door te spelen ontwikkelen kinderen zich snel en hebben hierdoor geen zorgen aan hun hoofd. Helaas is dit voor veel kinderen met verschillende achtergronden niet mogelijk. Voor al deze kinderen probeert de stichting met een klein gebaar een glimlach op hun gezicht te toveren. Een klein knuffeltje of een stukje speelgoed waarmee ze even hun zorgen kunnen vergeten en enige houvast kunnen hebben aan iets wat ze blij maakt.

Inzamelingsactie

De stichting roept iedereen op om speelgoed en diverse kinderspullen voor kinderen tot en met 12 jaar,niet weg te gooien, maar te doneren aan de stichting. Veel kinderen worden hiermee blij gemaakt. Speelgoed kan ingeleverd worden op de Argonweg 11 (het bedrijf 1001prints) in Almere Poort.
Meer informatie is te vinden op de website: www.dutchsociety.org.