Stichting Multiversum blij met steun Cultuurfonds

19 november 2008 08:00

ALMERE - Het Prins Bernhard Cultuurfonds Flevoland heeft Stichting Multiversum uit Almere een bijdrage van 2000 euro verleend voor haar activiteiten. Het bedrag wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe apparatuur in de Multiversumstudio.


De apparatuur zal gebruikt worden ter ondersteuning van door Stichting Multiversum georganiseerde muziekevenementen, jamsessions, muziekproducties en opnamen. Steve Biervliet, voorzitter van Stichting Multiversum: "Dit is het bewijs dat Multiversum nog altijd goed bezig is maar vooral gewaardeerd wordt voor haar inzet. De stichting is het Prins Bernhard Cultuurfonds dan ook zeer dankbaar."
Dit jaar is Stichting Multiversum verhuisd van Het Pakhuis naar het gebouw De Voetnoot aan het Stadhuisplein. Al snel was duidelijk dat veel van de apparatuur aan vervanging toe was. Het Prins Bernhard Cultuurfonds was van mening dat Stichting Multiversum met haar doelstelling en activiteiten een positieve bijdrage levert aan de ontwikkeling en verbetering van het Almeers cultuurgoed.

Begeleiding regionaal talent

Stichting Multiversum begeleidt regionaal muzikaal talent. Naast het organiseren van jam-sessions en muzikale workshops heeft Stichting Multiversum de afgelopen jaren diverse succesvolle culturele evenementen georganiseerd zoals 'De Multiversum op Locatie Tour' in de Almeerse buurthuizen en jongerencentra, 'Vocalmere' de urban talentenjacht en de vele 'mixed graffiti-art and music'-activiteiten.
"Stichting Multiversum zal op korte termijn zeker van zich laten horen met nieuwe projecten en activiteiten in de nieuwe muziekstudio", besluit Biervliet.