Stichting Platform Mandeligheid opgericht Vragen over gezamenlijke parkeerplaatsen en groen beantwoord

12 juni 2010 07:00

ALMERE - Stichting Platform Mandeligheid is woensdag 2 juni opgericht op het kantoor van de Notarisunie. Tegelijkertijd is de nieuwe website www.mandeligheid.nl met informatie over dit onderwerp gelanceerd. Vragen over gezamenlijke parkeerplaatsen en groen kunnen worden beantwoord via de site. "Dit Almeerse initiatief groeit wellicht uit tot een landelijk platform", aldus de betrokken partijen.


Mandeligheid is een onroerende zaak in eigendom van meerdere eigenaren met een gemeenschappelijk nut. Bijvoorbeeld een terrein met groen en/of parkeerplaatsen in gezamenlijk eigendom van de eigenaren van de omliggende woningen. In Almere en ook landelijk hebben vele huiseigenaren te maken met deze eigendomsvorm. Vanaf nu kunnen zij met hun vragen terecht bij Stichting Platform Mandeligheid. De stichting is uniek in Nederland en gaat er vanuit de komende jaren uit te groeien tot landelijk platform.
De stichting is mogelijk gemaakt door bemiddeling van Mooi Zo Goed Zo, notariskantoor Notarisunie en Dutch Web Promotion. De voorzitter van de stichting, Remco Slijkhuis, wordt bijgestaan door Natasja Slijkhuis, Elise Brinkman en ondersteunt door opbouwwerker Patricia van den Hoek.


Informatie-avond

Op dinsdag 22 juni organiseert Stichting Platform Mandeligheid een informatie-avond. Iedereen die meer wil weten over mandeligheid is welkom. De avond wordt georganiseerd in Brede school de @rchipel aan de Maldivenweg 45, Eilandenbuurt en start om 19.15 uur.
Meer informatie: www.mandeligheid.nl.