Stijl 2000 veranda: vergroot uw leefruimte

17 september 2008 07:00

ALMERE - Steeds meer mensen zoeken in de tuin bescherming tegen de buitenwereld. Een wens van veel mensen, die hun tuin duidelijk zien als een gebruiksruimte en net zoveel comfort willen als in de woonkeuze. De tuin is geworden tot een buitenwoonkamer. We willen graag genieten. In stijl, natuurlijk!


Lekker buiten leven zonder nat te worden

Een veranda is een tussenvorm tussen een serre en een terras. Een stijlvolle overkapping is net als een serre, maar dan in de openlucht. Extra leefruimte vergroot uw woongenot.
Met creatieve oplossingen bestrijden we onze onstuimige en onvoorspelbare Hollandse weersinvloeden. U kunt eerder buiten zitten in de lente, en nog langer genieten van de nazomer.
Binnen is buiten

Een degelijke veranda is een duurzaam uitgevoerde en dragende constructie met een stabiel en stevig framewerk dat ook de herfst en winterstormen, maar ook de heftige zomerse onweersbuien probleemloos kan weerstaan. Daarnaast moet er gezorgd worden voor voldoende afwatering en een dakoppervlak dat voldoende groot is.
Waarom een aluminium veranda?

Wie kiest voor een aluminium veranda maakt - eerlijk is eerlijk - de meest optimale keuze.
Aluminium is duurzaam, stabiel, vorm en maatvast, uitstekend recyclebaar en vergt nauwelijks onderhoud. Bovendien is aluminium verkrijgbaar in veel RAL-kleuren.
Door toepassing van niet thermisch geïsoleerde profielen is een veranda gunstiger geprijsd dan een serre. De veranda wordt voorzien van geïntegreerde hemelwaterafvoeren en een solide betonfundatie. De dakbeglazing kan bestaan uit poly-carbonaat of veiligheidsglas.
Van idee tot montage

Een veranda is een aanschaf waar men zich goed voor moet laten informeren. Door de bundeling van ervaring van STIJL 2000 met de bouwkennis van Bouwbedrijf Bovenland is een 'stijlvolle' bouwoplossing gegarandeerd.
De showroom van STIJL 2000 Almere vindt u in de Palmpolstraat 62 (afslag nr. 5 t.o. Tuincentrum Overvecht), 036-5386311.