Stoer, sexy en lief: de nieuwe collectie van Claesen's men & women Alles kan en mag deze zomer

03 juli 2007 08:00

ALMERE - Breien is hip, retro de trend en zelfs de fresia is terug van weggeweest. We leven in een tijd waarin alles kan en mag. Dús laat de Almeerse man zijn gevoelige kant zien met lieflijk broderiekant en is de Almeerse vrouw rebels met stoere cowboyprints. Claesen's introduceert dit seizoen een complete collectie voor mannen en vrouwen die zowel voor stoer, sexy als lief gaan.


Hippe mannen kunnen met hun ondergoed deze zomer alle kanten op. Boxers zijn er in felle kleuren. Zowel effen als met een opvallende print. Mysterieus en exotisch zijn de Batik en Chinese Goldfish prints. Voor de John Waynes onder de mannen is er bovendien een stoere Cowboy print.

In het diepe

Vijftig banen, van de hoge of gewoon lekker flaneren. Het kan allemaal met de swimwearcollectie voor heren. Strakke en wijde swimboxers zijn uitgevoerd in frisse zomerse kleuren, zoals knaloranje en aqua blue moon. In stoere Army en Hawai prints ben je 'the king of the beach'.
Allerliefst

De serie White & Black embroidery Anglaise voor vrouwen heeft underwear zoals strings, briefs, boxers en hemdjes. De supervrouwelijke modellen zijn uitgevoerd in een heerlijke zachte stretchstof die geen enkele vrouw - én man - kan weerstaan. Nieuw deze zomer zijn de schattige halterjurken en tops die mooi staan op de bijpassende rok of broek met bolero.