Stoffie & Koffie: creativiteit en ontspanning

04 december 2009 08:00

TUSSEN DE VAARTEN - “Stoffie & Koffie is een bedrijvige plek waar iedereen terecht kan om ideeën en inspiratie op te doen”, zeggen initiatiefneemsters Helen en Everliene. Stoffie & Koffie heeft sinds kort een eigen creatieve ruimte aan de Pieter Brueghelstraat 8 waar onder meer naailessen gegeven worden.


Helen: “Iedereen kan hier vrij inlopen op de woensdagochtend of -avond. Om een broek/rok in te korten, gordijnen te maken, een rits in te zetten of om aan een eigen project te werken. Dat kan met je eigen naaimachine. Deelnemers die geen naaimachine hebben, kunnen er ook één huren.” Everliene voegt er aan toe: “Wij geven bovendien voor beginners een basiscursus kleding maken of korte thema-cursussen zoals knoopsgaten maken, ritsen inzetten voor zowel kinderen, jongeren en volwassenen.”
De vrije inloop is op woensdagochtend en/of avond of op afspraak, tenzij er een workshop wordt gegeven, dan vervalt de inloop.


Kerstworkshops
Ook verzorgen de dames kinderpartijtjes en workshops in hun creatieve ruimte. “Maar dat kan ook op locatie, bij de mensen thuis.” Met het oog op de feestdagen geven zij ook kerstworkshops in buurthuis De Cartoon in de Stripheldenbuurt. Voor het overzicht en aanmelden: www.stoffie-koffie.nl. of via de e-mail: stoffie.koffie@live.nl. Of neem telefonisch contact op met Helen 06-22747129 / Everliene 06-48212715.