Strakshirt.nl: nummer één in bedrukken van textiel

25 maart 2009 08:45

ALMERE - "Als je het kort en bondig samenvat dan biedt Strakshirt.nl de beste kwaliteit voor de gunstigste prijs. En dat ik toch wat de klanten willen."


Eigenaar Dave Huizing van Strakshirt.nl heeft de vraag naar zijn producten in korte tijd fors zien toenemen. "Strakshirt.nl is nu nog gevestigd in Amsterdam, maar we zijn op zoek naar een locatie in Almere. Dat zal niet lang op zich laten wachten."
Strakshirt.nl heeft niet alleen een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, ook maakt het bedrijf bij de bedrukking gebruik van een uiterst dun materiaal. "De meeste drukkers gebruiken het materiaal flex. Ik heb een ander materiaal dat ik het 'wondermiddel' noem. Het is pas een half jaar op de markt en ik haal het speciaal uit België. Het shirt dat ik op de foto draag is al meer dan vijf keer in de wasmachine geweest. De bedrukking is nog als nieuw. Natuurlijk ontstaan uiteindelijk altijd wat breukjes, maar in principe kunnen onze producten gewassen worden tot maar liefst 80 graden. Het kan ook probleemloos in de wasdroger."
Via de website strakshirt.nl heeft Huizing landelijk klanten. "Ik druk bijvoorbeeld ook de glitters op de shirt van een heel bekende Nederlandse zanger."
Strakshirt.nl bedrukt niet alleen t-shirts, maar ook caps, tassen en vlaggen. "De Amsterdam ArenA hangt vol met mijn producten. Maar ik lever net zo graag aan particulieren. Bij Strakshirt.nl is alles mogelijk want ook de supersnelle levertijd is voor veel klanten een reden om bij Strakshirt.nl te bestellen."