Student ROC promoot theaterfestival 2 Turven Hoog

31 maart 2010 07:00

ALMERE - De eerstejaarsstudent marketing, communicatie & evenementen aan het ROC ASA in Almere Buiten Lamar Sloote (16), helpt bij de promotie van de 11e editie van het peuter- en kleuterfestival 2 Turven Hoog. Hij schrijft over wat hij allemaal doet voor het festival.


Door Lamar Sloote

Ik had verwacht dat ik op deze opleiding hard moest werken en dat je vaak moet meewerken aan projecten binnen en buiten de school. Tot nu toe zijn deze verwachtingen uitgekomen. Het hele jaar door krijgen wij verschillende opdrachten om de theorie in de praktijk toe te passen. Het eerste evenement dat we moesten organiseren was het Calvé Straatvoetbaltoernooi.
Nu verzorg ik de promotie van het festival 2 Turven Hoog. Dat is een theaterfestival voor kinderen van 0 tot en met 8 jaar oud. Wij maken reclame door middel van posters en flyers op scholen en kinderdagverblijven. Wij maken reclame op scholen en kinderdagverblijven, omdat we daar sneller onze doelgroep bereiken. Ook gebruiken wij het internet. Dat zijn sociale netwerksites zoals hyves en twitter.
Wij streven naar meer dan drieduizend bezoekers voor 2 Turven Hoog. Op alle kleine details wordt gelet, van de ontvangst tot afsluiting. Zo moet je ervoor zorgen dat vragen altijd beantwoord kunnen worden, dat de voorstellingen goed achter elkaar doorlopen en het belangrijkste: dat het veilig is voor de gasten. We moeten ervoor zorgen dat we tijdens het evenement nog steeds mensen blijven werven in de stad en dat alles goed en zo veilig mogelijk verloopt. Al deze doelstellingen moet ik met mijn klasgenoten behalen.


IN KADER
2 Turven Hoog

51 Voorstellingen van achttien verschillende theatergroepen, dansgezelschappen, muziekensembles en artiesten uit binnen- en buitenland komen voorbij op 10 en 11 april in de Schouwburg Almere en Kunstencentrum De Kunstlinie in Almere Stad. Kijk voor meer informatie op www.2turvenhoog.nl.