Suburbia speelt zomervoorstelling Oom Wanja op Stadsboerderij

25 mei 2011 05:00

HOUT - Oom Wanja is de nieuwe locatievoorstelling van het Almeerse theatergezelschap Suburbia op Stadslandgoed de Kemphaan. De voorstelling wordt vertoond in de gloednieuwe boerenschuur van de Stadsboerderij in Almere en is te zien van woensdag 15 juni tot en met zaterdag 23 juli.


Diep in de Russische provincie werken Oom Wanja en zijn nicht Sonja op de boerderij van de vader van Sonja, Professor Serebrjakow. Wanneer deze professor met pensioen gaat en besluit de rest van zijn leven met zijn veel jongere tweede vrouw op zijn landgoed te komen wonen, raakt iedereen van slag. Heftige verliefdheden, catastrofale inzichten en trieste conclusies zijn het gevolg.
Suburbia is het stadsgezelschap van Almere en maakt theater in de polder, Ontroerende, hilarische voorstellingen over de mens in al zijn kleinheid . De theatergroep geeft ieder jaar een zomervoorstelling op Stadslandgoed de Kemphaan in Almere.
De voorstelling wordt van 15 juni tot en met 23 juli elke woensdag tot en met zaterdag in de boerenschuur op Stadslandgoed de Kemphaan gespeeld. De boerenschuur is te vinden aan het het Kemphaanpad.
Kaarten zijn te bestellen via www.theatergroepsuburbia.nl of telefonisch: 036-8448148.