Suburbia vertoont online voorstellingen uit archief

17 april 2020 00:00

ALMERE - Het kantoor van Suburbia is dicht, er zijn geen repetities en de zomervoorstelling is afgelast. Maar de Almeerse theatergroep gaat online verder en brengt om de week een registratie van een Suburbia voorstelling online.

Verder gaat Suburbia op 4 mei online het stuk 'Wij Overleefden' lezen, in het kader van Theater na de Dam. Vorige week konden Almeerders ook digitaal lunchen met Suburbia in de Buurt en er wordt gekeken hoe dit initiatief kan worden voortgezet.

Er was eens een pretpark

De komende weken zet Suburbia om de vrijdag een voorstelling uit het archief online. Deze week kun je kijken naar Er was eens een pretpark! van Karlijn Kistemaker. Bijna een jaar geleden ging deze 'Almeerse legende' in première.

Een voorstelling over een middeleeuws pretpark in Almere dat er nooit kwam, geïnsireerd op de plannen voor het themapark WitchWorld bij Kasteel Almere.

De voorstelling was van 16 tot en met 28 april 2019 te zien in het leegstaande kantoorgebouw De Beurs achter station Almere Centrum. De registratie blijft tot en met vrijdag 24 april online.

Kijk voor meer informatie op de website van Facebookpagina van theatergroep Suburbia.

'Er was eens een pretpark' is de eerste voorstelling die wordt vertoond. (Foto: Bart Grietens)