Succes in Flevoland en Noord-HollandHardware Outlet twee keer Beste Computerwinkel

16 juni 2010 07:00

MARKERKANT - Branchevereniging ICTWaarborg heeft het bedrijf Hardware Outlet in Almere uitgeroepen tot Beste Computerwinkel van Flevoland 2010. Het is de tweede keer op rij dat Hardware Outlet deze titel wint. De Hilversumse vestiging van Hardware Outlet werd uitgeroepen tot de Beste Computerwinkel van Noord-Holland.


Bij de verkiezingen beoordeelt een vakjury alle computerwinkels op kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid. De jury van de ICTWaarborg Awards bestaat uit ICTWaarborg, Microsoft, CBM, HCC, HP, Tweakers.net, Computer!Idee en PCM.
Hardware Outlet won in 2009 deze prijs en ook dit jaar is de winkel, met vestigingen in Lelystad en Almere, de beste van Flevoland. Voor de provincie Noord-Holland werd de Hilversumse vestiging van Hardware Outlet gekozen tot Beste Computerwinkel. Daarmee is Hardware Outlet de enige winkel met twee winnaars in twee provincies.

Publieksprijs

Voor het eerst werd ook een publieksprijs uitgereikt. In deze categorie behaalde Hardware Outlet de derde plaats. Bram Nijk van Hardware Outlet is blij met de hoge waardering: "Dit is natuurlijk een prachtig resultaat voor ons bedrijf. Wij werken hard en doen veel voor onze klanten. Het is natuurlijk helemaal geweldig als zowel de vakjury als de klanten deze waardering met deze verkiezing laten blijken. Zeker voor onze vestiging in Hilversum, die nu anderhalf jaar geopend is, is dat een hele goede prestatie. Maar we blijven niet stilzitten, ook voor 2010 hebben wij weer diverse verassingen in petto!"
De Opkikker

Hardware Outlet is ook actief op het gebied van maatschappelijk ondernemen. Zo kreeg Stichting Opkikker onlangs een donatie van vijftig spelcomputers via Hardware Outlet. Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nét iets langer duren.